Comfort and Handling - Romania

You're visiting the global website of Knauf Insulation

For more information

Produsul nostru nu este clasificat ca fiind periculos. Totuşi, efectul mecanic al fibrelor în contact cu pielea poate provoca mâncărimi trecătoare. Vă punem la dispoziţie îndrumări referitoare la modul de manevrare a produsului, precum pictogramele de pe ambalajul acestuia. Mai jos este furnizată o explicaţie a pictogramelor şi a sensului lor.

PPE.jpg Reduceţi la minimum contactul direct cu pielea, pentru a preveni mâncărimea de natură mecanică. În medii cu praf, utilizaţi protecţie respiratorie adecvată. Wash-Hands.jpg După contactul cu produsul, clătiţi pielea în apă rece pentru a reduce efectele posibile de mâncărime mecanică.
Vacuum.jpg În medii cu praf, dacă este posibil, utilizaţi echipament de vidare pentru a reduce nivelurile de praf. Openwindow.jpg Dacă este posibil, pentru a reduce nivelurile de praf, utilizaţi ventilaţia naturală în timpul instalării.
waste.png Aruncaţi la deşeuri produsul rămas conform reglementărilor locale. Googles.jpg Când lucraţi cu izolaţie din lână minerală peste înălţimea umerilor sau în mediile cu praf, utilizaţi ochelari sau ochelari de protecţie.