Comfort and Handling - Hungary

You're visiting the global website of Knauf Insulation

For more information

Termékeink besorolásuk alapján nem veszélyesek, ennek ellenére a szálak bőrrel való érintkezése a mechanikus hatások miatt rövid viszketést okozhat. Ezért a termékek csomagolásán piktogramokkal jelezzük az általunk javaslt anyagmozgatási módot. Az alábbi részen a piktogramok magyarázata és jelentése található.

PPE.jpg Kerülje a bőrrel való közvetlen érintkezést, hogy megelőzze a viszketést és a mechanikus kidörzsölést. Poros környezetben használjon megfelelő légzésvédelmet. Wash-Hands.jpg A termékkel való érintkezés után mossa le a bőrét hideg vízzel, hogy csökkentse a viszketést és a mechanikus kidörzsölést.
Vacuum.jpg Poros környezetben használjon elszívást, hogy a lehető legkisebbre csökkentse a por mennyiségét. Openwindow.jpg Ha lehet a telepítés közben használjon természetes szellőztetés, hogy a lehető legkisebbre csökkentse a por mennyiségét.
waste.png A felesleges terméket a helyi előírásoknak megfelelően selejtezze le. Googles.jpg Ásványi gyapot szigetelőanyaggal a vállnál magasabban végzett munkáknál és a poros környezetekben használjon szemüveget és biztonsági védőszemüveget.